STAGIAIRES

Creatieve filmplatform DZIGA is een ontmoetingsplek en productiehuis voor filmmakers en videokunstenaars, zowel beginnend als ervaren makers. Wij initiëren en realiseren projecten en producties op het gebied van film en videokunst. Daarnaast organiseren we onder andere workshops en masterclasses en diverse filmvertoningavonden onder de noemer KinoGlaz en het KinoCafé.

 

Voor de komende maanden zoeken wij een

Stagiair(e) Projectmedewerker

 

Profiel stagiair(e):

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste cultuurliefhebber die samen met ons team DZIGA's activiteiten organiseert, uitvoert en exploiteert. Er is ruimte voor onderzoek en eigen initiatieven en ideeën.

 

We zoeken verder iemand die:

- Affiniteit heeft met film

- Zelfstandig te werk gaat

- Van aanpakken weet

- Goede communicatieve vaardigheden bezit

- Geïnteresseerd is in talentontwikkeling en hier graag meer over wil leren

 

Taken:

- Het ontwikkelen van een participatieproject waarbij ervaren filmmakers samen met talentvolle jongeren toe werken naar een project in de vorm van community art.

- Het mee opnieuw vormgeven aan de community van DZIGA.

- Ondersteuning bieden bij de verschillende projecten en events waar DZIGA mee bezig is o.a. de Kunstnacht en the Big Draw.

- Het organiseren van de verschillende activiteiten binnen KinoLAB, KinoGLAZ en het KinoCAFÉ.

 

Solliciteren    

Ben jij voor minimaal 3 maanden beschikbaar (het liefst een halfjaar) en kun jij per september 2017 beginnen? Stuur je sollicitatie naar: info@dziga.nl .

Of kijk op www.dziga.nl I www.facebook.com/DZIGANijmegen  voor meer informatie over wat we doen.

Het creatieve filmplatform DZIGA is een ontmoetingsplek en productiehuis voor filmmakers en videokunstenaars. DZIGA  organiseert vertoningen voor filmmakers tijdens KinoCafe & KinoGLAZ, workshops & masterclasses in KinoLAB en produceert in projecten onafhankelijke films.

 

 

 

Voor de komende maanden zoeken wij een

Stagiair(e) Media Vormgeving

 

Wat ga je doen?

Je bent bij DZIGA verantwoordelijk voor onze vormgeving.  Dit betekent dat je flyers en banners voor op facebook gaat ontwerpen maar ook filmteasers en gifjes gaat maken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de website en willen we graag dat je mee denkt om onze huisstijl verder te ontwikkelen.

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste cultuurliefhebber met een passie voor film. Ben jij dat multimedia talent en lijkt het je leuk om je vormgeving skills in te zetten bij een kleine culturele organisatie? Dan komen we graag met jou in contact.

 

We zoeken verder iemand die:

- Affiniteit heeft met film

- Zelfstandig te werk gaat

- Kennis heeft van de verschillende Adobe programma’s

- Initiatief toont

- Goede communicatieve vaardigheden bezit

 

Solliciteren   

Ben jij voor minimaal 3 maanden beschikbaar (het liefst een half jaar) en kun jij per september 2017 beginnen? Stuur je sollicitatie naar: info@dziga.nl .

Of kijk op www.dziga.nl I www.facebook.com/DZIGANijmegen  voor meer informatie over wat we doen. Omvang en duur van je stage is altijd in overleg te bespreken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in!

Community

Word lid!

Contact

Waalbandijk 14 M

6541 AJ Nijmegen

024 360 6603

Info@dziga.nl

 

Partners